Oasis Punt-West affiliate programma

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort biedt een premium verblijf aan op een bijzondere locatie. Op ons ecologische resort hebben gasten de keuze uit een verblijf in een hotelstudio of een villa aan de Ouddorpse kust. De luxe accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn royaal opgezet (tot wel 130m².) Oasis Punt-West ligt direct aan het Grevelingenmeer en midden in natuurgebied ‘De Punt’. De omgeving biedt eindeloos watersport-, fiets- en wandelplezier. Voor ons affiliate programma zijn wij op zoek naar enthousiaste publishers. Oasis Punt-West werkt samen met het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt Oasis Punt-West u?

  • U ontvangt 6% commissie;
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats;
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies of fingerprint;
  • Wij werken met een Custom Attributie Model. Alle tussenliggende publishers worden óók beloond;
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.

Deelname aan ons affiliate programma is eenvoudig

U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaande link. Tradetracker heeft zeer veel ervaring als intermediair tussen publishers en adverteerders. Door u aan te melden bij het affiliate programma van Oasis Punt-West kunt u onze online partner worden en eenvoudig inkomsten generen met uw website.

Meer informatie of aanmelden

Wilt u graag meegenieten met het succes van Oasis Punt-West? Meld u dan aan bij TradeTracker, Wij verwelkomen u graag als onze affiliate partner. Heeft u nog vragen en wilt u meer weten over ons affiliate programma? Neem dan contact op via marketing@oasisresorts.com.