Pure verwennerij bij Oasis Punt-West

Geniet samen van een compleet verzorgd verblijf direct aan het Grevelingenmeer. Kom geheel tot rust en laat u in de watten leggen door de culinaire specialiteiten van Brasserie Zeven. Alles is voor u geregeld, van een heerlijk ontbijt tot tapas en een 3-gangen Menu du Chef, dat is pas echt zorgeloos genieten!

Boek het culinair arrangement
 

Genieten van goed eten

  1. 2x Overnachtingen in een luxe Hotelstudio
  2. 2x Een rijk gevulde ontbijtmand
  3. 1x Een Tapas schaal incl. fles huiswijn naar keuze (dag van aankomst)
  4. 1x Een 3-gangen Menu du Chef incl. fles huiswijn naar keuze (dag na aankomst)
  5. Dagelijkse hotelservice

Compleet verzorgd: weekend of midweek weg in april, mei of juni: 

 

Verzeker jezelf van een heerlijk diner

Uitgebreid dineren met goed gezelschap, op een toplocatie aan het Grevelingenmeer. Klinkt dat niet als een heerlijk, ontspannen avondje uit? Laat je verrassen door de pure smaak van onze dagverse gerechten in Brasserie Zeven. Boek het arrangement en verzeker jezelf van een avond genieten in dit stijlvolle restaurant op ons resort. Bovendien geniet je ook nog eens van een uitgebreid ontbijt en een heerlijke tapas-avond met dit arrangement.

Jouw luxe hotelstudio op toplocatie als uitvalsbasis

Boek je het culinaire arrangement, dan verblijf je sowieso in een van de luxe hotelstudio's op Oasis Punt-West. Hier ontbreekt het je echt aan niets! De stijlvol en luxe ingerichte hotelstudio´s hebben twee verdiepingen en een eigen terras. Je geniet dagelijks van een uitgebreid ontbijt en hotelservice. En kies je voor een Waterfront hotelstudio? Dan heb je ook nog eens een prachtig uitzicht over het water!

Genieten bij Oasis Punt-West

Kunnen wij je helpen?

Twijfel je welke accommodatie je wilt boeken? Of heb je een andere vraag? Onze Travel Advisors helpen graag.
+31 (0)30-208 3050

Culinair arrangement: Echt zorgeloos genieten!