De 5 beste restaurants in de omgeving van Oasis Punt-West

Heerlijk genieten van de beste restaurants, meest lekkere beachclubs en wijnbars? Het is allemaal mogelijk in de omgeving van Oasis Punt-West. Wij hebben de beste restaurant van de omgeving voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u het maximale halen uit uw verblijf!

#1 Brasserie Zeven 

Verse producten, een schitterende locatie aan het Grevelingenmeer en een Mediterranean Cuisine. Zeg nou zelf: dit restaurant hoort zonder twijfel op nummer 1 van dit lijstje. Geniet van de pure smaak die Brasserie Zeven te bieden heeft. Uitgegeten en helemaal voldaan? Binnen een paar tellen bent u bij een van de Hotelstudio’s of villa’s van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort om te overnachten.

Adres: Eco Punt 1, Ouddorp

#2 Bistro en wijnbar ZUS

Bent u ook zo gek op uitgebreid en gezellig tafelen? Dan moet u een bezoek brengen aan Bistro & Wijnbar ZUS. U kunt hier heerlijk genieten van kleinere gerechten gemaakt van seizoensproducten, zodat u van alles wat kan proeven! Laten we zeker niet de wijnen vergeten. Bij ZUS schenken ze een uitgebreide selectie van wijnen per glas..

Adres: Molenblok 7, Ouddorp

#3 Strandclub Zee 

Heerlijk genieten van een prachtig uitzicht op het terras boven de zee, doe je bij Strandclub Zee! Is het nou net wat te fris voor u? Geen paniek, ga dan heerlijk binnen voor de open haard zitten met een goede kop thee (of glas wijn). Het menu heeft voor iedereen wat, zoals mosselen op Thaise wijze tot een kipsaté van de grill.

Adres: Strand Brouwersdam 2, Scharendijke

 

#4 Beachclub 't Gorsje 

Beachclub ’t Gorsje staat bekend om hun geweldige beach BBQ’s. De beachclub biedt een intieme sfeer en hebben tevens een eigen evenementenorganisatie, waardoor zij u een totaal beleving kunnen bieden. Beachclub ’t Gorsje heeft voor ieder wat wils; van spareribs tot een heerlijke paella del Noordzee.

Adres: Brouwersdam buitenzijde 2, Ouddorp

 

#5 Natural High

Naast kiten, blokarten, beachyoga of surfen, is het ook mogelijk om bij Natural High rustig neer te ploffen en tot rust te komen onder het genot van een ontbijt, lunch of een heerlijk diner. Natural High heeft een uitgebreid menu met onder andere pokebowls, salades, vlees, vis én veel keus voor de vegetariër. Vanaf het prachtige terras heeft u een eindeloos uitzicht over het Noordzeestrand. Bovendien heeft het strand van brouwersdam de meeste zonuren van Nederland. Zeker de moeite waard om deze beachclub te bezoeken dus!

Adres: Brouwersdam 22, Ouddorp

Beachclub Natural High!