De 6 leukste activiteiten met kinderen rondom Oasis Punt-West

Samen met de kinderen kunt u er heerlijk op uit in de omgeving van Oasis Punt-West. Er is genoeg te doen om te voorkomen dat uw kinderen zich gaan vervelen. Voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden, het wordt gegarandeerd een gezellige familiedag. Zo kunnen de kinderen knuffelen met geiten en andere dieren van dichtbij bekijken, spelen in een grote speeltuin, opgaan in de geschiedenis van trams en bunkers uit de tweede wereldoorlog en zeehonden ontdekken. Dat kan allemaal in de prachtige omgeving van Oasis Punt-West.

  • Voor het hele gezin
  • Geitenboerderij
  • Speeltuin
  • Zeehondenopvang
  • Geschiedenis

#1 Geitenboerderij De Mèkkerstee

Bij Geitenboerderij De Mèkkerstee kunt u een dag vertoeven met het hele gezin. De boerderij is te bereiken met nog geen tien minuten rijden vanaf het resort. Bij deze biologische geitenboerderij is te zien hoe de beste verzorging wordt gegeven aan geiten. Zo is er zelfs een wellness-ruimte waar de geiten heerlijk kunnen ontspannen. Bij de boerderij kunt u om half 4 van dichtbij bekijken hoe geiten worden gemolken. Als er voldoende lammetjes worden geboren, wordt er een knuffelhoek ingericht waar uw kinderen met deze lieve dieren kunnen knuffelen. Naast geiten zijn er ook andere dieren te bewonderen bij de kinderboerderij. Ontmoet de paarden, varkens, kippen, cavia’s en nog veel meer. In de kaasboerderij kunt u zien hoe kaas wordt gemaakt, en deze kunt u kopen in de landwinkel net als vele andere streekproducten. Tussendoor kunt u heerlijk genieten van zelfgemaakt ijs of een verse kop koffie in het restaurant.

 

#2 Speeltuin de Flipjes

Op tien minuutjes rijden zit Speeltuin de Flipjes, een speelparadijs voor kinderen. Voor slechts €2 per persoon kunt u de hele dag terecht in de uitgebreide speeltuin. Er is van alles te beleven: klimmen, glijden, spelletjes doen, schommelen en nog veel meer.

#3 Zeehondenopvang A Seal

Zeehondenopvang A Seal vangt zieke en gewonde zeehonden op. Wanneer de zeehonden volledig zijn opgeknapt worden ze vrijgelaten, hier kunt u ook bij zijn. Bij de opvang krijgt u informatie over zeehonden en hun leefgebied. Ook worden er regelmatig wisselende exposities gegeven waarbij het draait om natuur en milieu. Vanaf het resort is het een kwartier rijden. De opvang is zeer interessant voor kinderen die liefde hebben voor dieren. 

#4 RTM Museum 

Ga terug in de tijd bij het RTM Museum en beleef het vroegere vervoer middels een rit in een historische tram. Geniet van de omgeving en krijg te zien hoe vroegere stations en materialen eruit zagen. Bij de winkel kunt u van alles kopen, van boeken tot treinen. Voor een dag vol met historie moet u bij het RTM Museum zijn. Het museum is op loopafstand van het resort, binnen een kwartier kunt u een reis door de tijd maken.

''Een gezellige familiedag, een ervaring die het leven rijker maakt...''

#5 Inspiratiecentrum De Grevelingen

Prachtig uitzicht over het water, spelletjes spelen of klimmen naar de top van de uitkijktoren. Binnen zeven minuten rijden kunt u dit allemaal ervaren bij Inspiratiecentrum De Grevelingen. Samen met de kinderen kunt u hier van alles leren over de omgeving, de Grevelingen en de Noordzee. Hier zult u een leergierige, leuke dag beleven.

#6 Bunkers

Voor een avontuurlijke wandeling kunt u lopen langs de Bunkers. Ontdek tijdens de wandeling de functie van de Bunkers in de Tweede Wereldoorlog. Een spannende wandeling midden in de prachtige natuur. Bunkerroute De Punt is op loopafstand van het resort. Binnen zeven minuten kunt u starten met de prachtige wandeling. 

🧒 Voor welke leeftijd zijn de activiteiten met kinderen?

Er zit geen vaste leeftijd gebonden aan de activiteiten met kinderen. Er zijn diverse activiteiten te doen in Ouddorp. Het verschilt natuurlijk per leeftijd waar de interesses liggen. Tijdens uw verblijf bij Oasis Punt-West kunt u uitzoeken welke activiteiten het meest passen bij uw kinderen. 

👨‍👩‍👧‍👧 Waarom een familievakantie in Zeeland met kinderen boeken?

Er is zoveel te doen in Zeeland voor kinderen. Het luxe resort Oasis Punt-West is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes met kinderen. Bezoek bijvoorbeeld Geitenboerderij De Mèkkerstee, Speeltuin de Flipjes, zeehondenopvang A Seal en meer. 

🏘 Naar welk vakantiepark in Zeeland kan ik met de kinderen?

Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland brengt u uw meivakantie door op Oasis Punt-West. Dit resort in Ouddorp, aan het Grevelingenmeer, is de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in Zeeland met de kinderen.

🏓 Wat zijn de leukste activiteiten met kinderen nabij Zeeland?

Er zijn diverse activiteiten zowel op het resort als in de omgeving van Oasis Punt-West te beleven. Van simpele zandkastelen bouwen voor uw luxe villa tot aan actieve uitstapjes, voor ieder wat wils.