Oasis Resorts

donderdag 22 juni 2023, 12:00 uur - Concert at SEA | Brouwersdam

Concert at SEA - Ouddorp

Concert at SEA is een muziekfestival dat sinds 2006 elk jaar wordt georganiseerd op de Brouwersdam in Zeeland. Het populaire festival vindt plaats op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023. Concert at SEA is geschikt voor alle leeftijden. Heeft u kinderen onder de 12, dan moeten ze begeleid worden door een meerderjarige. Voor kinderen geldt de normale toegangsprijs. Alleen baby’s jonger dan 1 jaar hebben geen toegangsbewijs nodig. 

Geniet tijdens dit geweldige evenement van de luxe die Oasis Punt-West te bieden heeft. Oasis Punt-West ligt in het prachtige natuurgebied 'De Punt' aan het Grevelingenmeer. Dit is de perfecte plek om volledig tot rust te komen en te genieten van ruimte tijdens uw weekendje weg.  

Fiets vanaf ons resort Oasis Punt-West naar het festivalterrein op de Brouwersdam. Boek uw verblijf en vergeet uw fiets niet mee te nemen. Of huur een fiets op het resort. Wilt u liever met de auto of openbaar vervoer komen? Dan kunt uw met de pendelbus van en naar het festival of parkeert u de auto op een van de twee betaalde parkeerterreinen. 

Wees er snel bij en boek een van de laatste hotelstudio's tijdens Concert at SEA op: https://www.oasisresorts.nl/punt-west