Het mooiste strandfestival van het jaar

Concert at SEA is een muziekfestival dat sinds 2006 elk jaar wordt georganiseerd op de Brouwersdam in Zeeland. Het populaire festival vindt dit jaar plaats op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024.

Dansen bij Concert at Sea en dan lekker met de fiets naar huis? Boek uw verblijf bij Oasis Punt-West en combineer een heerlijk festival met een luxe weekendje weg. Bij Oasis Punt-West geniet u van een fantastisch Concert at Sea!

 

Of lees meer over onze accommodaties

 

Lekker slapen tijdens Concert at Sea

  • Luxe accommodaties
  • Op fietsafstand van Concert at Sea
  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Noordzeestrand op ca. 2 km
  • Prachtige wandel- en fietsroutes
 
  • Wacht niet te lang want accommodaties tijdens Concert at Sea zijn snel volgeboekt!
 
 
 

Luxe overnachten tijdens Concert at Sea 2024

Is er iets heerlijkers dan na een festival lekker luxe te overnachten? Oasis Punt-West ligt in het prachtige natuurgebied 'De Punt' aan het Grevelingenmeer. Dit is de perfecte plek om volledig tot rust te komen en te genieten van stilte en ruimte tijdens uw weekendje weg. Naast dansen bij Concert at Sea maakt u tijdens u verblijf ook heerlijke lange strandwandelingen, huurt u een bootje of paddle board en geniet u van lekkere lunches, diners en ontbijtjes bij onze beach club Brasserie Zeven

 

Op de fiets of met de pendelbus

Fiets vanaf Oasis Punt-West naar het festivalterrein op de Brouwersdam - makkelijker kan niet! U kunt natuurlijk uw eigen fiets meenemen, of een fiets huren op het resort zelf. Reist u liever met de auto of met het openbaar vervoer? Dan pakt u de pendelbus van en naar het festival of parkeert u de auto op een van de twee betaalde parkeerterreinen. 

Concert at SEA is geschikt voor alle leeftijden. Heeft u kinderen onder de 12, dan moeten ze begeleid worden door een meerderjarige. Voor kinderen geldt de normale toegangsprijs. Alleen baby’s jonger dan 1 jaar hebben geen toegangsbewijs nodig. 

Met ook dit jaar weer een heerlijke line-up, wordt het dik genieten bij Concert at Sea. Ook al zo'n zin in de zomer? Boek nu uw verblijf bij Oasis Punt-West en geniet van het ultieme festivalweekend in Zeeland!