Hotel aan zee bij Zeeland op toplocatie

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort biedt 20 luxe hotelstudio’s direct aan het Grevelingenmeer. Het resort is gelegen op de grens van Zeeland, bij Ouddorp midden in natuurgebied De Punt. Het resort is perfect voor een weekend weg of langer verblijf met familie, vrienden of uw partner. Geniet van de omgeving met een wandeling op het strand of ontdek de omgeving met de fiets. Ervaar een unieke hotelovernachting met een van de hotelarrangementen en ontdek de mooie natuur aan de kust.

Uw hotelstudio bij Punt-West

  • Hotelstudio's direct aan het water
  • Altijd inclusief uitgebreid ontbijt
  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Direct aan het Grevelingenmeer

Heerlijk verblijf in alle luxe

Een hotelovernachting bij Punt-West biedt alle ingrediënten om heerlijk te ontspannen. De hotelstudio is van alle comfort voorzien en biedt een gezellige zithoek, kitchenette met koelkast en magnetron en gemeubileerd terras. 

"Geniet van quality time en kom tot rust in onze luxe hotelkamers"

Familiekamers voor 4 personen

Naast de 2 persoons hotelstudio’s, biedt Oasis Punt-West ook geschakelde studio’s aan voor 4 personen. Ideaal voor families en/of twee gezelschappen. Bij een hotelstudio voor 4 personen heeft u altijd een terras aan de waterkant en aan de landzijde. Door de tussendeur kunt u makkelijk tussen de kamers heen en weer lopen, maar is er ook genoeg privacy en ruimte. En wist u dat een baby tot 2 jaar altijd gratis mee mag? Bekijk hier direct de verschillende kamers:

Uniek strandhotel aan de Nederlandse kust

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is de unieke plek om van de zee te genieten. Gelegen direct op het strand van het Grevelingenmeer biedt Punt-West hotel een bijzonder plekje aan de Nederlandse kust. Geniet van rust, natuur en luxe. Boek nu uw ontspannen verblijf bij Punt-West Hotel & Beach Resort.

Boek uw verblijf bij Oasis Punt-West

Ontdek meer..