Smakelijk eten!

Op Oasis Punt-West kunt u terecht voor een ontbijt bij Brasserie Zeven. Dit volledig vernieuwde restaurant dat zich bevindt op ons resort biedt u overheerlijke broodjes, drankjes en meer. En dat direct aan het strand!

 
 

Als u buiten de deur wilt eten raden wij onderstaande plekken aan:

  • Visspecialist Hameeteman is al meer dan 60 jaar een begrip in de omgeving. En dat kunt u proeven. Kwaliteit en vakmanschap met een uitstekende service zijn de sleutel tot succes. Laat u verrassen door de smaken van de Noordzee. 
     
  • Beachclub Natural High vindt u op de Brouwerdam in Zeeland aan de Brouwersdam 22. U geniet hier van een uitgestrekt terras met uitzicht over de prachtige Noordzee. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner of voor een heerlijk drankje in de loungehoekjes. Ook kunt u bij Natural High terecht voor diverse leuke strandactiviteiten voor het hele gezin.
     
  • Beachclub Perry’s is een gezellig strandpaviljoen aan Strand Brouwersdam 1. Naast lekkere gerechten kunt u hier ook goed ontspannen. Wat dacht u van yoga aan het strand? Of ga SUPPEN en vindt uw balans op het water bij Watersport Brouwersdam.

Ontdek meer..