Smakelijk eten!

Op Oasis Punt-West kunt u heerlijk terecht voor een maaltijd bij Brasserie Zeven. Dit volledig vernieuwde restaurant dat zich bevindt op ons resort biedt u alle heerlijkheden voor een perfect ontbijt, lunch, diner of borrel. 

Als u echter ook een keer buiten de deur wilt eten raden wij onderstaande plekken aan. Van smakelijke visgerechten tot prachtige lokaties om een maaltijd te nuttigen, voor ieder is er wat wils! Ga vooral opzoek naar;

  • Visspecialist Hameeteman is al meer dan 60 jaar een begrip in de omgeving. En dat kunt u proeven. Kwaliteit en vakmanschap met een uitstekende service zijn de sleutel tot succes. Laat u verrassen door de smaken van de Noordzee. 
     
  • Beachclub Natural High vindt u op de Brouwerdam in Zeeland aan de Brouwersdam 22. U geniet hier van een uitgestrekt terras met uitzicht over de prachtige Noordzee. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner of voor een heerlijk drankje in de loungehoekjes. Ook kunt u bij Natural High terecht voor diverse leuke strandactiviteiten voor het hele gezin.
     
  • Beachclub Perry’s is een gezellig strandpaviljoen aan Strand Brouwersdam 1. Naast lekkere gerechten kunt u hier ook goed ontspannen. Wat dacht u van yoga aan het strand? Of ga SUPPEN en vindt uw balans op het water bij Watersport Brouwersdam.
Boek uw verblijf op vakantiepark Punt-West
 
Restaurants in de omgeving van Punt-West
 
Strandclub Zee

Ontdek meer..