Vergader en feestlocatie Oasis Punt-West

Of u nu een locatie zoekt voor zakelijke evenementen of juist voor een privéfeestje of trouwerij, bij Punt-West Hotel & Beach Resort kan het allemaal. Op deze unieke en inspirerende locatie bieden wij u verschillende mogelijkheden. In samenwerking met onze partners kunnen wij u een mooi programma aanbieden.

Groepsreservaties zijn mogelijk bij Oasis Punt-West. Meerdere villa’s of hotelstudio’s bij elkaar zijn geen enkel probleem. Geniet met elkaar van een bijzonder verblijf op een unieke locatie. Vanuit uw villa of hotelstudio loopt u zo met uw voeten in het zand.

Heel het jaar door kunt u genieten van ontspanning, rust en ruimte aan de Zeeuwse kust. Onze villa’s en hotelstudio’s zijn ook in de wintermaanden te boeken. Gezellig met elkaar uitwaaien op het strand om nadien op te warmen in één van de sfeervolle strandpaviljoens of bij Brasserie Zeven op het resort.

U kunt per mail contact opnemen via info@oasisresorts.com of telefonisch via: +31 (0)30-227 1511

 

Groepsaanvraag accommodaties op Oasis Punt-West:

Heeft u interesse in meerdere accommodaties? Vul direct onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Ontdek meer..