Gegarandeerd plezier voor de kinderen

Niets is fijner dan blije gezichten van de kinderen op vakantie! De kinderen kunnen zich prima vermaken tijdens de vakantie bij Oasis Punt-West. De accommodaties zijn ruim ingericht waardoor de kinderen veel hebben ruimte om lekker te spelen, maar ook buiten de accommodaties om is er voldoende vermaak. Het resort is autovrij waardoor de kinderen zonder zorgen lekker rond kunnen fietsen of spelen. 

Oasis Punt-West Shop 

Leuke strandspelletjes, een opblaaskrokodil of toch liever een visnetje? Bij de receptie kunt u terecht voor diverse zwem- en speelattributen om de stranddag van uw kinderen helemaal compleet te maken. 

Een dagje spelen op het resort

Voor de deur van uw villa kunnen de kinderen zich prima vermaken. Spelen in het zand, in het water en de mooiste schelpen zoeken. Of een wedstrijdje wie het grootste zandkasteel kan bouwen? Ontdek samen met de kinderen de omgeving want op het resort worden kinderfietsen verhuurd. 

Ga eropuit met de kinderen

Tijdens de vakantie is het leuk om samen met de kinderen de omgeving te kunnen ontdekken. Lekker uitwaaien en zandkastelen bouwen op het strand of genieten van een fijne boswandeling. Op zoek naar de leukste kinderactiviteiten rondom Oasis Punt-West? Neem dan een kijkje in onze blog "De leukste activiteiten met kinderen in de omgeving"

Ontdek meer..