Watersporten bij Oasis Punt-West

De omgeving van Oasis Punt-West leent zich uitstekend voor het beoefenen van diverse watersporten. Wilt u tijdens uw verblijf windsurfen, kitesurfen, surfen, suppen of zeilen? Het kan allemaal! Voor de deur van ons resort vindt u het Grevelingenmeer, waar u kunt windsurfen, suppen en zeilen. Aan de andere kant van de Dam vindt u de Brouwersdam met het wel bekende Noordzeestrand. Dit is dé perfecte plek voor kitesurfers en golfsurfers

Maak kennis met dé leukste watersporten

Heeft u altijd al een een surf- of kiteles willen volgen? In de omgeving van Oasis Punt-West zijn verschillende surf- en kitescholen te vinden waar u onder begeleiding van professionals leert surfen of kiten. Er zijn ook andere leuke acitiviteiten mogelijk zoals Blokarten, Beach yoga en Powerkiten. Op het resort kunt u bij Brasserie Zeven terecht voor het huren van supboards, op loopafstand van uw accommodatie! 

 

Natural High 

Natural High is een surf en kiteschool aan de Brouwersdam, ca. 10 minuten met de auto vanaf het resort. 

Kiteschool; onder professionele begeleiding kiten 
Surfschool; leer golfsurfen in Ouddorp 
Andere leuke activiteiten; zoals blokarten en beach yoga

 

Zeil- en surfcentrum Brouwersdam 

Op ca. 5 km afstand vindt u het zeil- en surfcentrum Brouwersdam. De ideale plek om samen met familie kennis te maken met verschillende watersporten.

Surfen; leer windsurfen op één van de beste spots 
Zeilen; zeilen op het Grevelingenmeer is een bijzondere ervaring
Jump; neem een spectaculaire duik in het water met deze Waterjump

 

Ontdek meer activiteiten..