Hotel met hond in Zeeland

Wilt u graag een zorgeloze en luxe vakantie aan zee beleven, maar mag uw hond in veel gevallen niet mee? Bij het Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort in Zeeland is dit gelukkig verleden tijd. Uw vakantie met hond gaat u uitermate aangenaam ervaren, doordat hier namelijk verschillende luxe hotelstudio's aan het strand worden aangeboden. Dit maakt een vakantie niet alleen leuker voor uzelf, maar ook uw trouwe viervoeter kan er eens lekker tussenuit. Samen genieten van lange wandelingen aan het strand of samen heerlijk struinen door de Zeeuwse bossen! Dat is pas vakantie!

 
 

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer

Het mooiste strand waar de hond los mag in Zeeland

Bij Oasis Resort Punt-West kunt u samen met uw hond ultiem genieten aan het strand. Niet alleen u maar ook uw trouwe huisdier zal hier zonder enige twijfel al zijn energie kwijt kunnen!  Op het Noordzeestrand zijn volop stukken waar de hond los mag lopen. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar VVV-kantoor Zeeland, waar ze u alles kunnen vertellen over waar uw hond of huisdier wel en niet los mag lopen.

Ook de bossen in de omgeving Zeeland van het resort of de duinen zijn prachtige stukken natuur waar u met uw hond heerlijk kunt wandelen. Hier loopt u wat minder in de wind, terwijl u toch een heerlijk fris gevoel aan de wandeling overhoudt. Ook uw hond zal u hier dankbaar voor zijn!

 

Uw luxe hotelstudio's aan het water

De luxueus ingerichte hotelstudio's van Oasis Punt-West laten u ultiem genieten van een heerlijke vakantie met uw geliefde huisdier. Hier komt u helemaal tot rust en vergeet u de stress van het dagelijks leven compleet. Naast het feit dat de tweeverdiepingen tellende hotelstudio’s voorzien zijn van een eigentijdse woonruimte, kitchenette en slaapkamer, is ook de badkamer van alle gemakken voorzien. De grote aangrenzende veranda met tuinmeubilair zorgt er daarnaast voor dat u heerlijk al fresco kunt dineren en een prachtig uitzicht geniet over het water of de duinen.

Verblijft u in ons luxe hotel, dan geniet u uiteraard ook van een dagelijkse schoonmaakservice, opgemaakte bedden en nieuwe handdoeken. Vanuit de hotelstudio stapt u tevens met uw hond binnen enkele minuten het strand van het Grevelingenmeer op. Hierdoor kunt u op eenvoudige wijze lange wandelingen met uw trouwe viervoeter maken!

De hotelstudio's zijn geschikt voor gezelschappen variërend van 2 tot 4 personen, waarbij uw hond natuurlijk gewoon welkom is. De privacy van de hotelstudio’s zorgen er daarnaast voor dat uw buren weinig tot geen overlast van uw trouwe viervoeter zullen ervaren.  Boek vandaag nog, samen met uw hond, uw droomvakantie en verblijf in een luxe hotel aan zee!