Kerstvakantie in Zeeland

Geniet bij het luxueuze Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort van een prachtige kerstvakantie in het heerlijke Zeeland. Tijdens de kerstvakantie kunt u  hier o.a. genieten van tal van leuke kerstfestivals, kerstmarktjes, een lampionnentocht of schaatsen. Combineer deze leuke activiteiten voor jong en oud met een verblijf in het luxueuze Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort en uw kerstvakantie in Zeeland zal geslaagd zijn! U zal zonder enige twijfel geheel ontspannen en uitgerust het nieuwe jaar in gaan.

 

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Water sports facilities
 

Op vakantie in de Kerstvakantie

De kerstvakantie is natuurlijk een prachtige periode om op vakantie te gaan. De normaliter zanderige stranden zijn nu bedolven onder een prachtige witte sneeuwlaag. De dwarrelende sneeuwvlokken die zorgen voor prachtige plaatjes langs de Zeeuwse kust. De winter is gewoon een prachtig jaargetijde om even weg te gaan, nog net even voor het einde van het jaar.  

Naast het feit dat de kerst een prachtige periode is qua natuurverschijnselen, is de kerst voor veel mensen ook een periode van druk en stress. De overvolle winkels, de kinderen die vrij zijn, het kerstdiner en de laatste afhandelingen op het werk dragen hier vaak niet aan bij. Door lekker op vakantie te gaan in de kerstvakantie kunt u deze chaos heerlijk ontlopen. Huur een huisje in de kerstvakantie en vergeet alle kerststress, laat u verwennen door de luxe van Oasis Punt-West!

Huisje huren in de kerstvakantie

Huur in de kerstvakantie een huisje bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort en kom helemaal tot rust. Geniet van de faciliteiten van dit ruim opgezette resort en kies een accommodatie die helemaal past bij uw wensen. Zo heeft u de keuzen uit een luxe strandvilla of hotelstudio, die natuurlijk allebei van alle gemakken zijn voorzien.

De luxe en ecologisch opgezette strandvilla’s zijn geschikt voor gezelschappen variërend van 4 tot 6 personen, terwijl de hotelstudio’s plaats bieden aan gezelschappen tot 4 personen. Zowel de hotelstudio’s als de strandvilla’s zijn gelegen aan het water, zodat u binnen enkele minuten met beide benen in het zand van het Grevelingenstrand staat. Ook heeft u in beide accommodatie typen de mogelijkheid om uw hond mee te nemen. Door de prachtige ligging en ruime opzet van het resort geniet u hier in de kerstvakantie van alle rust en ruimte op een idyllische locatie.

Weg in de kerstvakantie

Natuurlijk is er in de kerstvakantie in Zeeland meer dan genoeg te beleven. Tijdens de kerstvakantie zijn er in de nabijgelegen Zeeuwse steden en dorpen tal van leuke winterse activiteiten te beleven. Grote steden als Den Haag en Rotterdam liggen dichtbij terwijl de verschillende natuurgebieden in de omgeving de mogelijkheid bieden om lange wandelingen en mooie fietstochten te maken. Ook in de winter is het strand uitermate geschikt is om even heerlijk uit te waaien. Op sommige delen van het strand is het toegestaan om uw trouwe viervoeter los te laten lopen, zodat ook deze kan genieten van een heerlijke vakantie.

Wilt u een onvergetelijke kerstvakantie in Zeeland beleven, huur dan een huisje in de kerstvakantie bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort.