Oasis Resorts

Kitesurfen in Zeeland

Kom jij kitesurfen in Zeeland?

Sinds enkele jaren is kitesurfen de meest populaire boardsport van Nederland. Wat steeds meer mensen ontdekken, is dat Nederland bij uitstek geschikt is voor deze boardsport. In Nederland hebben we veel zogenaamde ‘winddagen’ en een kilometerslange kustlijn.

De beste plek om te kitesurfen in Nederland? Dat is kitesurfen in Zeeland. Zeeland heeft bij uitstek de meeste dagen wind vanwege zijn gunstige ligging en vele spots. Zodoende kun je met praktisch elke windrichting uit de voeten op korte afstand van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort. Want dat is dé plek om bij te komen na een heerlijke dag aan het strand!

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Paradijs voor watersport
 

Voel je zo vrij als een vogel...

Kitesurfen in Zeeland

De volgende keer dat jij erover nadenkt waar je gaat kitesurfen, overweeg dan zeker Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort. Naast de fantastische ligging op slechts enkele minuten lopen van het strand vind je bij sommige van onze strandvilla’s ook een buitendouche en is er voldoende ruimte om je wetsuits te drogen.

Of je nu verblijft in een strandvilla of in een hotelstudio; het is de perfecte uitvalsbasis na een weekend of week kitesurfen in Zeeland. Naast kitesurfen kun je op het strand bij de Brouwersdam overigens ook nog blokarten, windsurfen, strandspellen spelen en tientallen andere activiteiten boeken bij de partijen die op het strand zorgen voor vermaak en vertier. Terwijl jij op het water staat hoeft de rest van het gezelschap - dat wellicht geen kitesurfers zijn - zich dus zeker niet te vervelen!

Kitesurfles Brouwersdam

De Brouwersdam is met zijn ondiepe en vlakke water zonder meer één van de meest geschikte en gewaardeerde plekken om te kitesurfen in Zeeland én de rest van Nederland - onder zowel Nederlandse als Duitse vakantiegangers. Jaarlijks trekken tienduizenden enthousiastelingen richting de Brouwersdam om kennis te maken met de sport of hun skills aan te scherpen.

De dam leent zich perfect voor een panoramisch uitzicht op alle kitesurfers, dit uitzicht is erg spectaculair, zeker als de wind aantrekt. Een heel groot voordeel voor de kitesurfers is dat je jaarrond gebruik kunt maken van fantastische faciliteiten bij de beachclub Natural High. Daar vind je naast een warme douche alles voor reparatie en verhuur, een complete surfshop én een heel goed restaurant!

 

Zien we je binnenkort op het mooiste kitesurf strand van Nederland? Gaaf! Wij staan klaar om je te verwelkomen op ons luxe resort. Dé plek waar jij tot rust kunt komen na een geweldige dag op de Brouwersdam. Kun je niet wachten om te gaan en is de voorspelling van de wind goed? Bekijk dan direct onze last-minutes!