Luxe vakantie Ouddorp bij Oasis Punt-West

Heerlijk uitwaaien aan het strand terwijl u geniet van luxe en comfort? Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort bevindt zich aan de Ouddorpse kust en aan het Grevelingenmeer. Het resort is opgebouwd uit zeer ruime strandhuizen en hotelstudio’s die u veel privacy en comfort bieden.

Ouddorp ligt op het uiterste puntje van het eiland Goeree-Overflakkee. Deze familiebadplaats heeft veel te bieden, zo heeft Ouddorp niet alleen een sfeervol centrum maar is de plaats ook rijk aan uitgerekte stranden, prachtige natuur en veel ruimte. Vanuit uw luxe strandhuis loopt u direct met uw voeten in het zand van het Grevelingenstrand.

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
 

 

Resort aan de Ouddorpse kust

Het resort Oasis Punt-West bevindt zich op een unieke locatie in Ouddorp aan de kust en aan het Grevelingenmeer. Midden in natuurgebied ‘De Punt’ is het ecologische resort opgezet. U kunt met de fiets de nabij gelegen omgeving van Ouddorp ontdekken.  De villa’s zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en bevinden zich in de duinen en rondom de baai van het Grevelingenmeer. De hotelstudio’s en de watervilla’s zijn gesitueerd op het eilandje van het resort. Sommige watervilla’s beschikken over een eigen zwem- en aanlegsteiger zodat u in de zomer meteen het water in kunt plonzen. Ook is het mogelijk om Ouddorp te bezoeken met een boot of sloep en deze aan te meren aan de steiger van uw strandhuis aan de kust.

Vakantie in Ouddorp

Tijdens uw vakantie in Ouddorp kunt u genieten van prachtige fiets- en wandelroutes. U zult heerlijk tot rust komen in de natuur van Ouddorp. Onderweg kunt u pauzeren bij een van de gezellige strandpaviljoens. Wanneer u in het voorjaar op ons resort verblijft komt u prachtige tulpenvelden tegen in Oude-Tonge. Ook is er een gerestaureerde stoomtram die over de Brouwersdam naar Schouwen-Duivenland gaat. De trein rijdt langs het resort.

Luxe strandvakantie Ouddorp

Naast het privé strand van ons resort heeft u in Ouddorp tijdens uw luxe vakantie de keuze uit maar liefst vier stranden: Strand Noord, Flauwe werk, Vuurtoren en het strand van de Brouwersdam. Vanwege de gunstige omstandigheden voor wind- en kitesurfen is de Brouwersdam erg populair bij watersporters. Zomers is het hier gezellig druk wanneer er genoeg wind staat. Ruim duizend surfers zijn er dan te spotten op het water van het Grevelingenmeer of de Noordzee. Wat dacht u van heerlijk uitwaaien op zee tijdens uw vakantie in Ouddorp? U kunt bij het Zeil- & Surfcentrum midden op de Brouwersdam lessen nemen.

 
 

❔ Waar boek ik een luxe vakantie in Ouddorp?

Voor een luxe vakantie bent u bij Oasis Punt-West in Ouddorp aan het juiste adres. Het resort is direct gelegen aan het Grevelingenmeer en nabij de Ouddorpse kust.

🏡 Waar verblijf ik tijdens een luxe vakantie in Ouddorp?

Tijdens uw luxe vakantie in Ouddorp heeft u de keuze uit ecologische strandvilla's en hotelstudio's voor 2 tot 6 personen. 

🌊 Wat kan ik doen tijdens een luxe vakantie in Ouddorp?

Er valt voldoende te beleven tijdens een luxe vakantie in Ouddorp, breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Grevelingenmeer. Of maak fiets- en wandeltochten door de omgeving.

🐶 Mag mijn hond mee op luxe vakantie in Ouddorp?

Uw trouwe viervoeter mag natuurlijk niet ontbreken op uw luxe vakantie in Ouddorp. Bij Oasis Punt-West zijn huisdieren toegestaan in een aantal accommodaties.