Luxe vakantiehuis Zeeland bij Punt-West

Met zijn eindeloze kustlijn is Zeeland de favoriete vakantiebestemming voor heel veel mensen. Wij begrijpen dat wel. In Zeeland ervaart u een uniek gevoel van vrijheid en rust. Zeker in één van de luxe vakantiehuizen in Zeeland van Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort. Onze strandhuizen bieden u alle comfort die u thuis ook geniet, alleen dan nét even iets meer. Met onze hotelservice voor de hotelstudio's geniet u daarnaast elke dag van schone handdoeken en een opgeruimd verblijf. Uiteraard is deze service ook toepasbaar voor de strandvilla's als u dat aangeeft; dat is pas écht luxe genieten aan de Zeeuwse kust.

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
 

 
 

Luxe hotel in Zeeland

Naast onze strandhuizen verwelkomen wij u ook graag in één van onze luxe uitgeruste hotel studio’s. Deze geweldige accommodaties bieden u alle comfort om eindeloos te genieten van uw vakantie. Wist u dat u in elke accommodatie bijvoorbeeld een Nespresso apparaat vindt en dat uw luxe hotel studio elke dag wordt schoongemaakt en er nieuwe handdoeken worden klaargelegd? 

Bij de aankomst in ons luxe hotel in Zeeland ontvangt u daarnaast altijd een goede fles wijn en de eerste ingrediënten om lekker te borrelen. Zo start uw vakantie onbezorgd en geniet u van het comfort dat u thuis gewend bent. Gelukkig is er ook genoeg te doen in de omgeving. Zo leent Zeeland zich uitstekend om heerlijk te fietsen, wandelen, (kite)surfen, steden te bezoeken, zeehonden excursies, lange strandwandelingen, en nog zoveel meer… u hoeft zich zeker nooit te vervelen als u op vakantie gaat in een luxe vakantiehuis in Zeeland bij Punt-West.

Luxe vakantiehuis in Zeeland of Strandhuis aan zee?

Wij hopen dat we u binnenkort kunnen ontvangen bij Punt-West, waar het fantastische natuurgebied ‘de Punt’ u zal omringen. De ecologisch verantwoord gebouwde strandhuizen bieden stuk voor stuk een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. Indien u kiest voor een watervilla bieden wij u daarnaast tevens de mogelijkheid om uw eigen boot of sloep aan te leggen aan uw privé steiger voor uw villa. U vaart vanuit het resort binnen no-time het Grevelingenmeer op. Aan het Grevelingenmeer liggen verschillende restaurants met aanlegsteigers, zodat u zich zeker nooit hoeft te vervelen. Uw luxe vakantiehuis in Zeeland staat voor u klaar. Tot snel!

Vanzelfsprekend is uw verblijf bij Punt-West standaard voorzien van alle benodigde luxe. Zo zorgen wij bij aankomst dat er een flesje wijn voor u klaar staat en vind u ook direct de eerste ingrediënten voor een lekkere borrel. Wenst u meer luxe? Geen enkel probleem. Wij verzorgen graag uw luxe vakantie in Zeeland met een privé chef kok. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

🏡 Waar vind ik een luxe vakantiehuis in Zeeland?

Bij Oasis Punt-West vindt u volledig duurzame en ecologische vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen. De luxe vakantiehuizen zijn gelegen in natuurgebied 'De Punt' en direct gelegen aan het Grevelingenmeer.

🚲 Wat valt er te beleven nabij de vakantiehuizen in zeeland?

Uw luxe vakantiehuis bevindt zicht direct aan het Grevelingenmeer. Deze prachtige natuur is de ideale setting voor uw ontspannen vakantie in de natuur. Maak heerlijke fiets- of wandeltochten door de omgeving. 

🌞 Waarom kiezen voor een vakantiehuis bij Oasis Punt-West?

Kies voor een luxe vakantiehuis in Zeeland en geniet van alle luxe en comfort. Bij Oasis Punt-West geniet u van luxe en privacy te midden van een natuurlijke omgeving.

⭐️ Zijn er aanbiedingen voor een luxe vakantiehuis in Zeeland? 

Op onze pagina 'aanbiedingen' vindt u alle huidige aanbiedingen en leuke arrangementen die u toe kunt voegen aan uw verblijf. Ook kunt u culinaire en actieve arrangementen bijboeken om uw verblijf in een luxe vakantiehuis extra bijzonder te maken.