De leukste kinderactiviteiten in de omgeving van Oasis Punt-West

Op het resort en in de omgeving zijn er leuke activiteiten voor de kinderen te ondernemen. Bouw samen met de kinderen de mooiste zandkastelen voor de deur van uw villa of ga er een dagje op uit voor een bezoek aan het Deltapark, het klimbos of spot zeehonden bij A Seal in Stellendam. Voldoende vermaak voor jong en oud! 

Punt-West met kinderen 

  • Ruime villa's
  • Actieve activiteiten
  • Spot zeehonden op het resort
  • Zwemmen in het zwembad

Actief met de kinderen

Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder: Leer op een interactieve manier alles over water, waterdieren en maak plezier in een van de speeltuinen.

Klimbos Westerschouwen: Is het goed weer en wilt u de dag doorbrengen midden in de natuur, dan is het klimbos Westerschouwen echt een aanrader. Daag jezelf uit en verleg je grenzen.  

Zwembad Zuiderdiep Stellendam: Alle energie even kwijtraken? Ga dan gezellig naar hét zwemparadijs in de buurt van Ouddorp. Ga van de glijbanen en wees een echte waterrat.

Zeehonden spotten 

Spot zeehonden op het resort of bezoek het A Seal in Stellendam.

A Seal in Stellendam: Met enige regelmaat worden er aan de kust gewonde of zieke zeehonden gevonden. Deze worden opgevangen en goed verzorgd in het zeehondenasiel Aseal. Als de dieren weer zijn aangesterkt, worden zij weer vrijgelaten in de Noordzee.

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam: Zonder twijfel één van de mooiste dierentuinen in Nederland. Waan u in de Savanne, ontdek Afrika en loop onder de haaien en vissen door in het mooie Oceanium.

Culturele activiteiten

Stoomtreintje bij RTM-museum Ouddorp: Langs het resort rijdt er een stoomtreintje, deze vertrekt vanaf het RTM-museum. Hier kunt u uiteraard ook een bezoekje aan brengen.

Museum De Burghse Schoole: Leer alles over het oud-Nederlands schoolsysteem. Het is perfect te combineren met een bezoekje aan Renesse of Burgh Haamstede.

Ontdek meer activiteiten..