Ontdek de stranden van Ouddorp

Op steenworp afstand van Oasis Punt-West vindt u het heerlijke Noordzeestrand. Het strand van Ouddorp biedt u maar liefst 17 kilometer aan avontuur en plezier. Wist u bovendien dat het strand van Ouddorp is verkozen tot het schoonste strand van Nederland? Het Noordzeestrand heeft voor ieder iets te bieden, of u nu zin heeft in een actieve dag op het water of juist heerlijk wilt relaxen

Een ontspannen stranddag

Wilt u even helemaal niets en optimaal genieten van de zon? Breng dan een bezoekje aan het strand van de Vrijheidsweg. Naast heerlijk en fijn zandstrand vindt u hier ook hippe strandtentjes zoals Paal 10. De ruime parkeerplaats biedt voldoende parkeergelegenheid. 

Een dag in de natuur 

Bent u gek op de natuur? Dan kunt u het beste naar het strand van de Hondsweg aan de Oostdijk gaan. U bereikt dit strand door vijftien minuten in het prachtige natuurgebied de Meinderswaal ook wel Waterwingebied te lopen. Als u het strand heeft bereikt geniet u van pure rust, een ideale plek om uw hond even los te laten lopen. 

Een actieve dag op en in het water

Houdt u wel van een beetje actie? Breng dan een bezoekje aan het strand van de Brouwersdam. Hier bevindt zich de gezellige beachclub Natural High en u kunt hier aan tal van (water)sporten doen.

 
 
Blokarten Natural HIgh
 
Strand Ouddorp
 

Ontdek meer...