Sluis

Op ongeveer 1.5 uur rijden van Oasis Punt-West ligt Sluis, een sfeervolle en bourgondische stad. Er zijn veel winkels, dus voor een dagje winkelen is Sluis een echte aanrader. Sluis heeft een heel gevarieerd winkelaanbod, met grote ketens en kleine boetiekjes is er voor iedereen wel een leuke winkel te vinden. Geniet na het winkelen van een hapje en een drankje op een van de vele terrassen. Er zitten genoeg restaurants, cafés en barren in Sluis. 

Naast winkelen is er nog meer te bewonderen en ontdekken in Sluis. Sluis is een oude vestingstad en als u door de stad loopt komt u hier nog veel van tegen. Zo zijn de oude stadspoorten en vestingwallen nog goed te zien. Breng een bezoek aan een van de musea gevestigd in Sluis. Voor historie kunt u naar het Belfort gaan, een museum geschikt voor alle leeftijden. Films, quizzen, speurtochten en tentoonstellingen, in Belfort maakt u op een interactieven manier kennis met de geschiedenis. Geen fan van geschiedenis? Ga dan naar het bizarium, een museum vol met bizarre uitvindingen. 

Sluis heeft een mooie en natuurrijke omgeving, fiets door de polders van Sluis en ontdek de prachtige natuur. De gebieden kunt u natuurlijk ook te voet ontdekken. Ontspan en geniet van de rust en ruimte van de natuurrijke omgeving van Sluis.  

 
Sluis water
 
Sluis windmolen

Ontdek meer steden & dorpen