Oasis Punt-West

Eco, De Punt 1
3253 ML Ouddorp, Nederland
Tel:  +31 187 745 900
E-mail: 

 

Wat is inbegrepen in uw verblijf?

 
  Gratis parkeergelegenheid
  Familievriendelijk
  Gratis wifi
 
  Rookvrij
  Huisdieren toegestaan
  Restaurant
 
  Bar
  Aan het strand
  Terras
 
 

Goed om te weten

 

Onderweg naar Oasis Punt-West

Met de auto: Met de auto is het 43 km vanaf Rotterdam en Den Haag ligt op 44 km afstand. Bij de accommodatie is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar en ook beschikt het resort over een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Oasis Punt-West is gelegen aan de kust van Ouddorp en ligt op 5 km van het centrum. In de omgeving van Oasis Punt-West zijn veel restaurants gemakkelijk te voet te bereiken. Het wordt overigens aangeraden een auto tot uw beschikking te hebben tijdens het verblijf om supermarkten en activiteiten in de omgeving te bereiken.

Met het vliegtuig: De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, 43 km verderop. Met de auto bereikt u binnen 50 minuten het resort. 

Met de boot: U kunt het resort ook per boot bereiken. Reserveren is niet nodig, u kunt uw boot aanleggen zolang er plek is. Dagbezoekers kunnen aanmeren bij de steiger van de Beachclub. ‘s Avonds sluit de steiger en dan mogen er geen boten meer liggen. Gasten van het resort kunnen hun boot aanleggen aan de steigers in de baai. De watervilla’s beschikken zelfs over een privé aanleg- en zwemsteiger!

 

Aankomst & Vertrek

Check in: vanaf 15:00 uur.
Check out: tot 10:00 uur.

 

Geaccepteerde betaalmethodes in het resort

Maestro | Contant geld

 
 

Heeft u meer vragen of wilt u op de hoogte blijven?