Vakantie aan zee met hond

Uw hond meenemen op vakantie kan in sommige gevallen een hele opgave zijn. Bij dit luxe resort in Ouddorp, Zeeland, hoeft u zich hier echter geen moment druk om te maken. Bij zowel de luxe strandvilla’s als de hotelstudio’s van Oasis Punt-West is het namelijk mogelijk om uw hond mee te nemen. Op het resort kan uw hond ook zonder zorgen heerlijk lang met u rondslenteren, aangezien er geen auto’s op het park zijn toegestaan. Ideaal voor een ontspannen vakantie met uw hond!

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
 
 
 

Vakantie Zeeland met uw hond

Oasis Punt-West ligt vlakbij Zeeland, een prachtige provincie om een vakantie met uw hond te beleven. Door de uitgestrekte kustlijn heeft uw hond alle ruimte om zich te vermaken. Het is namelijk op veel stukken strand toegestaan om uw hond los te laten lopen. Voor meer informatie kunt u terecht bij het VVV-kantoor Zeeland. Ook aan de kust zelf ziet u verschillende borden die u laten zien waar uw hond aangelijnd of juist los mag lopen.

De Zeeuwse duinen zijn uiteraard ook heerlijk om met uw hond te wandelen. Hier kunt u lekker uitwaaien en kunt u de hond lekker los laten lopen. Door de uitstekende navigatie in het natuurgebied, kunt u ook gemakkelijk de weg terugvinden naar de luxe van Oasis Punt-West. Een vakantie aan zee met uw hond is hier geen enkel probleem.

Gaat u liever wandelen met uw hond in de bossen, dan kunt u kiezen voor Boswachterij Westerschouwen, het grootste bosgebied van Zeeland. Dit gebied bevindt zich op zo’n 15 minuten rijden van het resort op het schiereiland Schouwen-Duiveland. Ook Natuurgebied De Punt van Goeree is een geschikte plek om uw hond mee naartoe te nemen voor een lange wandeling. Niets staat u in de weg om samen met uw hond te genieten van een heerlijke vakantie!

Een luxe resort met uw hond

Luxueus genieten kan bij Oasis Punt-West dus ook met uw hond erbij. In de strandvilla’s is het toegestaan om uw hond mee te nemen. De strandvilla’s zijn voorzien van een grote veranda, die in veel gevallen aan het Grevelingenmeer is gesitueerd. Hierdoor heeft uw hond alle ruimte om in en rondom het meer te spelen. Stapt u uw luxe strandvilla uit, dan staat u binnen enkele minuten met uw voeten in het zand. Heerlijk voor een vakantie aan zee met uw hond.  

Ook in sommige hotelstudio’s is het toegestaan om uw hond mee te nemen. Deze studio’s zijn zowel verkrijgbaar met duinzicht of zeezicht, maar zorgen er in ieder geval voor dat u binnen enkele minuten aan het strand staat. Kiest u voor een ligging tussen de duinen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over privacy. Deze prachtige hotelstudio’s zorgen voor een zorgeloze vakantie met uw hond aan zee. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog uw droomverblijf, voor een heerlijke vakantie met uw hond, op Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

 

🌊 Kan mijn hond mee op vakantie aan zee?

Als hondenbezitter neemt u natuurlijk het liefst uw hond mee op vakantie. Aan zee maakt u heerlijke wandelingen over de stranden. Lekker struinen en uitwaaien aan de kust met uw hond. Boek uw overnachting op Oasis Punt-West, een luxe resort op de grens van Zeeland.

🏘️ Waar vind ik een huisje aan zee in Zeeland waar mijn hond mee mag?

Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt Oasis Punt-West. Hier is uw hond in de meeste strandvilla's en hotelstudio's van harte welkom. Boek hier dus snel uw vakantie in een huisje aan zee met uw hond bij Zeeland.

🏖️ Kan ik een strandhuisje aan zee huren met mijn hond?

Oasis Punt-West heeft accommodaties direct aan het strand van het Grevelingenmeer. Stap uit uw luxe strandvilla of hotelstudio en sta direct met uw voeten in het zand. Ook bent u zó bij het Noordzeestrand. De luxe van het resort gcombineerd met het gevoel van een strandhuisje. Huur met uw hond een huisje vlakbij zee en geniet!