Vakantie Zeeland met hond

Wilt u graag op vakantie in Zeeland met de hond? Huisdieren zijn van harte welkom en kunnen zich heerlijk uitleven bij Oasis Punt-West. Ouddorp en de stranden van Zeeland zijn ideaal voor een vakantie met uw hond. Ons luxe resort is direct gelegen aan het Grevelingenmeer en dus is het strand altijd dichtbij. Vanuit uw strandvilla of hotelstudio stapt u zó het Grevelingenstrand op.

Waarom Oasis Punt-West? 

 
  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Huisdiervriendelijke bestemming
 
 

Vakantiehuis Zeeland met de hond

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zeeland met de hond? De hotelstudio's, de 4-persoons super VIP villa en de 6-persoons villa’s op Punt-West Hotel & Beach Resort beschikken over genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen tijdens een vakantie in Zeeland met de hond. Er zijn een beperkt aantal villa’s en hotelstudio's waar honden in toegestaan zijn. Het resort is gelegen in het midden van het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en is perfect voor hondenliefhebbers en voor hun viervoetige vrienden! Vanuit uw accommodatie loopt u zo het Grevelingenstrand op. Ook is het strand van Ouddorp om de hoek. U en uw huisdier zullen zich geen moment vervelen aan de Zeeuwse kust. 

Perfecte bestemming voor hondenliefhebbers

Er zijn speciale stukken op het strand in Ouddorp waar uw hond heerlijk los kan lopen. Het strand van Ouddorp is al meerdere keren verkozen tot schoonste strand van Nederland. Uw hond zal zich hier helemaal kunnen uitleven. Voor verdere informatie over losloopgebieden voor de hond in Zeeland, verwijzen wij u graag door naar VVV Zeeland.

Omdat het aantal strandvilla’s en hotelstudio's waar honden in zijn toegestaan beperkt is, raden wij u aan om contact met ons op te nemen als u een villa of hotelstudio wilt boeken waar huisdieren welkom zijn. Op deze manier kunnen wij de beschikbaarheid controleren van deze accommodaties en de boeking voor u in orde maken. U bereikt ons via e-mail: info@oasisresorts.com of tijdens kantooruren via de live chat of op  +31 (0)30-208 3050.

Weekendje weg met de hond in Zeeland

Wilt u er een weekendje op uit in Zeeland samen met uw hond? Zeeland is een populaire vakantiebestemming voor families en stelletjes met honden. Oasis Punt-West is gelegen in Ouddorp en op steenworp afstand van Zeeland. U zult zich geen moment vervelen dankzij de prachtige omgeving die Punt-West u te bieden heeft. Maak tijdens uw weekendje weg prachtige strandwandelingen, speel met uw hond in het bos, warm op bij een sfeervol strandpaviljoen en geniet bij thuiskomst van alle rust na een actieve dag.  Wanneer verblijft u een weekendje in Zeeland met uw huisdier?