Luxe Vakantiepark Grevelingenmeer

Oasis Punt-West is een van de meest luxueuze vakantieparken die u in Zeeland gaat vinden. Hier geniet u van een vakantie die u aan alle stress van het dagelijks leven onttrekt. Geniet met uw familie en neem uw trouwe viervoeter mee voor een welverdiende vakantie in dit heerlijke vakantiepark aan het Grevelingenmeer. De uitgebreide mogelijkheden in het gebied zorgen zonder enige twijfel voor een onvergetelijke vakantie.

 

Waarom een vakantie aan het Grevelingenmeer?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
 
 

Genieten aan het Grevelingenmeer

Het Grevelingenmeer biedt volop mogelijkheden als het aankomt op een zorgeloze doch actieve vakantie. Zowel op als rondom het meer zijn er namelijk voldoende activiteiten die u kunt ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende watersporter als duiken, kajakken of windsurfen. Ook heerlijk aan het strand liggen of het maken van een wandeling of fietstocht is hier mogelijk. Aangezien de baai van Grevelingenmeer ondiep is en het strand breed en overzichtelijk is, kunt u hier uw kinderen met een gerust hart laten spelen.

Bij vakantiepark Oasis Punt-West heeft u dus voldoende mogelijkheden om een heerlijke ontspannen en luxe vakantie te beleven aan het Grevelingenmeer. De unieke ligging van het autovrije vakantiepark, gelegen aan een baai van het Grevelingenmeer en te midden in het duinlandschap, geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Dit duurzame en ecologisch opgezette vakantiepark biedt daarnaast ook een ongekend verblijfscomfort en diverse faciliteiten die uw verblijf nog wat extra glans geven. Alles wat u zoekt in een vakantie, vindt u bij dit luxe vakantiepark aan het grevelingenmeer!

 

Uniek vakantiepark aan het water

Bij Oasis Punt-West geniet u van een prachtige vakantie aan het water. De luxe hotelstudio’s en strandvilla’s zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien. De ecologische strandvilla’s zijn prachtig tussen de duinen gelegen en geven u voldoende privacy om met uw familie te genieten van een heerlijke vakantie. De ruime hotelstudio’s bevinden zich op het eiland, midden in de baai, waardoor u een prachtig uitzicht over de duinen of zee geniet. En wanneer u het hotel uitloopt staat u ook nog eens direct met de voeten in het zand van het Grevelingenmeer, dat is pas echt ultiem!

Wilt u graag uw trouwe viervoeter meenemen op vakantie? In sommige strandvilla’s en hotelstudio’s zijn huisdieren toegestaan, waardoor u ook uw trouwe viervoeter mee kunt nemen op vakantie. Het strand in Zeeland is in sommige gevallen voor uw hond vrij begaanbaar, waardoor deze zonder lijn en in alle vrijheid kan genieten. Voor meer informatie over het vrij laten lopen van uw hond, kunt u terecht bij het plaatselijke VVV-kantoor.

Tot slot is Oasis Punt-West erg geschikt voor jonge en kleine kinderen. De verschillende speelmogelijkheden op het park, zoals trampolines, zorgen ervoor dat uw kinderen zich geen enkel moment hoeven te vervelen. Aangezien het park ook autovrij is, kunt u uw kinderen met een gerust hart buiten op straat laten spelen. Dit alles maakt het vakantiepark erg geschikt voor families met jonge kinderen!  Of u nu een nachtje wilt verblijven in ons hotel aan het Grevelingenmeer of een langere vakantie wilt vieren in een luxe strandvilla, bij Oasis Punt-West kan het allemaal!