Luxe vakantiepark Zuid-Holland

Een luxe vakantie aan zee waarin u lekker kunt ontspannen beleeft u op vakantiepark Oasis Punt-West in het prachtige Zuid-Holland. Er zijn voldoende mogelijkheden om te ontspannen, activiteiten die u op regenachtige dagen kunt doen, kilometers aan wandel- en fietspaden langs de kust én luxe vakantieparken waar uw hond is toegestaan. Dit alles maakt Zuid-Holland dé provincie in Nederland om heerlijk te genieten van uw vakantie. 

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Premium strandvilla's
  • Hotelstudio's aan het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
 

 

Luxe vakantie in Ouddorp aan zee

Met Ouddorp op zo’n 8 kilometer van het luxe resort kunt u ervoor kiezen om het oude centrum van het dorp te verkennen. Terwijl u op weg bent naar het oude dorpje kunt u genieten van de prachtige natuur en pittoreske omgeving. In Ouddorp aangekomen vindt u verschillende oude kerken, mooie gebouwen en natuurlijk een gezellig centrum. De verschillende terrasmogelijkheden zorgen ervoor dat u in zowel de zomer als winter gezellig kunt vertoeven in Ouddorp. Ook de weekmarkt in het dorp trekt vaak veel bekijks en is dan ook zeker een bezoekje waard.

Gaat u liever de grote steden verkennen, dan liggen bijvoorbeeld Zierikzee, Middelburg en Rotterdam op korte afstand. Hier kunt u heerlijk vertoeven op dagen waarop het weer even tegenzit.

Luxe vakantie aan Zee

Een luxe vakantie aan zee is in Zuid-Holland niet ver weg. De verschillende vakantieparken in de buurt maken het een prachtige omgeving om te genieten van een lekker weekend weg met de familie. Daar hoort natuurlijk de hond ook bij. Bij Oasis Punt-West zijn er verschillende accommodaties beschikbaar waarbij uw hond natuurlijk ook van harte welkom is.

Gaan de kinderen ook lekker mee op vakantie? Dan is er in de buurt genoeg te doen. Doordat het vakantiepark is gesitueerd aan zee, kunt u heerlijk met het gezin uitwaaien. Ook Deltapark Neeltje Jans en Klimbos Westerschouwen zijn dichtbij. Blijft u liever lekker op het luxe vakantiepark zelf, dan hoeft u zich om de kinderen geen zorgen te maken. Doordat er geen auto’s op het park zijn toegestaan, kunnen uw kinderen vrijuit op straat spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Bij een vakantie aan zee mag een beetje watersport natuurlijk niet ontbreken. Ook hier ontbreekt het dan ook niet aan. Op het resort zelf kunt u namelijk leren surfen en/of zeilen bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam. Het is daarbij mogelijk om privé lessen te nemen, maar ook lessen in groepsverband zijn mogelijk. Er zijn tevens boten te huur, zodat u op uw gemak het Grevelingenmeer kunt ontdekken. Gaat u liever op de fiets de omgeving verkennen, dan kunt u op het luxe resort ook nog fietsen huren. Geniet van een heerlijke luxe vakantie in het prachtige Zuid-Holland, boek vandaag nog uw droomverblijf voor het hele gezin bij het Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

 

🏡 Waar vind ik een mooi vakantiepark in Zuid-Holland?

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is een vakantiepark in Zuid-Holland. Geniet van luxe strandvilla's en hotelstudio's aan het Grevelingenmeer. 

🐶 Welke vakantieparken in Zuid-Holland zijn huisdiervriendelijk?

Bij vakantiepark Oasis Punt-West in Zuid-Holland zijn huisdieren toegestaan in een aantal accommodaties. 

🛏 Welke accommodaties vind ik bij een vakantiepark in Zuid-Holland?

Oasis Punt-West is een luxe vakantiepark in Zuid-Holland met prachtige accommodaties aan het Grevelingenmeer. De luxe hotelstudio's en strandvilla zijn geschikt van 2 tot 6 personen. 

Wat kan ik doen in de omgeving van het vakantiepark in Zuid-Holland

De omgeving van vakantiepark Oasis Punt-West in Zuid-Holland biedt u voldoende vermaak voor het hele gezin. Wat dacht u van prachtige wandel- en fietstochten door de omgeving.