Valentijn bij Oasis Punt-West

Vier de liefde met een romantisch en luxe verblijf direct aan het strand en aan het Grevelingenmeer tijdens Valentijn. 's Avonds uitgebreid, romantisch dineren en samen wakker worden aan het zee met een heerlijk ontbijt. Wij zorgen ervoor dat je in alle luxe en ontspanning samen met je geliefde geniet van een romantisch nachtje weg! 

 
 

Een romantisch verblijf

  • Wakker worden aan zee
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Luxe accommodatie
 
 

Persoonlijke ervaringen:

 

Wendy Simons

"Heel mooi resort...Uitzicht vanuit onze waterfront studio was prachtig. "

 

 

Corne den Braber

" Prachtig resort! Heerlijk om te verblijven zo op het strand." 

 

 

Leonie Schroten

"Een mooie inrichting en prachtige ligging!  "

 
 

Luxe hotelstudio's voor een romantisch verblijf

De luxe en comfortabel ingerichte hotelstudio's op het resort Oasis Punt-West liggen direct aan het water. Vanuit je accommodatie wandel je zo het strand op van het Grevelingenmeer! De hotelstudio is geschikt voor 2 personen en biedt een comfortabele slaapkamer met en-suite badkamer en een knusse woonkamer met kitchenette. Gedurende zonnige dagen is het heerlijk toeven op het terras van je studio, met alleen het geluid van de vogels en het water om je heen. 

Romantische Valentijn aan zee 

Samen wakker worden met het geluid van het kabbelende water op de achtergrond en vervolgens genieten van een heerlijk vers bereid ontbijt. Jouw Valentijn vier je bij Oasis! Trek er een dag op uit naar een van de karakteristieke dorpen in de omgeving of ga lekker uitwaaien aan het strand van de Brouwersdam. Middenin de natuur, direct aan het strand en het Grevelingenmeer....kortom, alle ingrediënten voor een romantische Valentijn voor twee. 

Ontspannen doe je bij Oasis

 

"Oasis Resorts combineert unieke accommodaties op de mooiste plekken ter wereld. In onze resorts geniet je van luxe faciliteiten, helpen we op locatie met het organiseren van mooie belevenissen en bieden we volledige hotelservice. Écht genieten en ontspannen dus. "