Boek vroeg en stel uw vakantie veilig!

Mis uw kans niet om uw vakantie te boeken. Boekingen gaan hard, dus boek vroeg en stel uw vakantie veilig. Profiteer nu van 5% of 10% korting op uw verblijf. 

Uw voordeel in 2022:

  • 5% vroegboekkorting bij een boeking 200 dagen voor aankomst; bij een verblijf in een villa* 
  • 10% vroegboekkorting bij een boeking 30 dagen voor aankomst; bij een verblijf in een hotelstudio* 

Waarom Oasis Punt-West?

  • Eco resort middenin natuurgebied
  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Prachtige wandel- en fietsroutes
  • Noordzeestrand op ca. 2 km
  • Watersportmogelijkheden
 

 

Vakantie op Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort in Ouddorp

Ons resort Oasis Punt-West is enorm populair. Vele gasten gingen u al voor en hebben genoten van een heerlijke relax vakantie aan het strand. De boekingen voor het komende seizoen gaan dan ook erg hard, boek daarom snel zodat u verzekerd bent van een verblijf bij Oasis Punt-West. Als u minimaal 200 dagen voor de aankomstdag van uw verblijf de boeking maakt, dan ontvangt u automatisch 5% korting op de accommodatieprijs van een villa en bij minimaal 30 dagen voor uw aankomstdag ontvangt u 10% korting op de accommodatieprijs van een hotelstudio.

Uw vakantievilla of hotelstudio direct aan het strand

Bezoek dit exclusieve resort, ontdek de natuurlijke omgeving en zie de zon ondergaan in het Grevelingenmeer! Geniet van de premium villa’s en ga er even lekker tussenuit met familie en vrienden. Of kom volledig tot rust in een hotelstudio met het hotelarrangement. We zien er naar uit u te mogen verwelkomen.

Extra informatie over de vroegboekkorting:

*De korting is geldig voor alle verblijfsduren op Punt-West Hotel & Beach Resort m.u.v. hoogseizoen periode (01-07 t/m 03/09/2022)