Thuiskantoor aan de kust

Zoek de inspiratie op en boek een heerlijke werkweek aan zee! Bij Oasis Punt-West overnacht u in een luxe hotelstudio met 1 of 2 personen, terwijl u tegelijkertijd gebruik maakt van onze razendsnelle wifi en een comfortabele werkplek. Sluit de werkdag af met een strandwandeling en geniet van een drankje bij onze beachclub. Een workation in Nederland is zo gek nog niet! 

 
 

Of lees meer over deze locatie

Workation in Nederland

  • Wakker worden aan het water
  • Razendsnelle wifi
  • Middenin prachtig natuurgebied
 

🕒 Wacht niet te lang, want onze hotelstudio's zijn erg populair als workation bestemming!

 
 

Persoonlijke ervaringen:

 

"De locatie is super! De checkout/checkin is perfect! Het huisje zelf is echt heerlijk voor met z'n 2en."

Maart -
Lars G. verbleef in Hotelstudio Waterfront | 2 Pers

 
 
Review Widget
 
 

"Prachtige locatie. Aan de foto’s is niets gelogen. Het huisje is zeer comfortabel en keurig met een heerlijke douche"

April -
Jeroen V. verbleef in Hotelstudio Waterfront | 2 Pers. 

 
 

Wacht niet langer en boek uw workation in Nederland!

 
 
 

De workation: het beste van 2 werelden

Waarom iedere dag tussen dezelfde vier muren werken als het ook aan zee kan? Door uw werkweek op een bijzondere locatie in Nederland door te brengen, doorbreekt u de sleur en geniet u van een waar vakantiegevoel. ’s Ochtends wakker worden aan het water, de dag beginnen met een frisse duik in zee en de werkdag eindigen met een mooie fietstocht voordat de zon onder gaat. Zomaar een voorbeeld van een gemiddelde werk-/vakantiedag tijdens uw workation in Nederland! 

Werken, ontspannen en genieten in Nederland

Bij Oasis Punt-West komt u helemaal tot rust. Met het Grevelingenmeer aan uw voordeur, het strand op loopafstand en een heerlijke beachclub op locatie ontbreekt het u hier werkelijk aan niets. Wij zorgen voor razendsnelle wifi en een comfortabele werkplek in uw studio of in Brasserie Zeven, u hoeft alleen maar uw laptop mee te nemen. Daarnaast staat er tijdens uw workation dagelijks een heerlijk ontbijt op u te wachten. Een vrije middag of avond? Huur dan een fiets bij de receptie, ontdek het prachtige natuurgebied De Punt, of ga een hapje eten op het resort of in Middelburg, Ouddorp of Rotterdam.  

Luxe hotelstudio aan de kust

De hotelstudio’s van Oasis Punt-West zijn van alle gemakken voorzien voor een heerlijke luxe verblijf in eigen land. Met een compleet uitgeruste kitchenette, comfortabele werkplek, moderne badkamer en terras aan het water ontbreekt het u hier werkelijk aan niets. Ons resort is daarnaast voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s en een aanlegsteiger voor aankomst met de boot. Kiest u binnenkort voor een workation bij Oasis Punt-West?

 
  • Flexibele omboekgarantie
 
 
 
 
  • Flexibele omboekgarantie
 
 

Kunnen wij u helpen?

Twijfelt u welke accommodatie u wilt boeken? Of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag.
+31 (0)30 208 3050