Oasis Resorts

zaterdag 24 juni 2023, 20:00 uur - Bergfeuer

In de omgeving
-

Bergfeuer

Op de langste dag van het jaar vieren de bewoners rond Ehrwald, Lermoos en Biberwier traditiegetrouw een groot vuurfestijn in de Alpen: Bergfeuer.  

Wat kunt u verwachten? 

Wanneer het donker wordt, verschijnen op de berghellingen overal lichtjes. In feite zijn dit wel 8.000 vuurhaarden die samen allerlei symbolische figuren uit de mythologie en het geloof vormen zoals dieren, planten en kruizen.  

De makers van dit vuurfestijn zijn vuurkunstenaars van beroep in de Zugspitz Arena. Ze worden zelfs in Duitsland en Zwitserland gevraagd om hun vuurkunsten te vertonen.  

Bent u erbij tijdens dit traditionele evenement op 24 juni 2023? Zorg dat u er voor 22:00 uur bent, want deze prachtige lichtshow wilt u niet missen!  

Komt u met de auto? Parkeren kan op het kerkplein of bij de Sonnenhanglift in Ehrwald. Wees er vroeg bij en geniet van het mooiste zicht bij het binnenzwembad en bij restaurant Golfino.  

Boek uw verblijf tijdens dit evenement bij PURE Resort Ehrwald en geniet van een ruim resort op een toplocatie in het centrum van Ehrwald. Laat u verrassen door de mogelijkheden die Ehrwald en de Tiroler Zugspitz Arena te bieden hebben. Geniet van een onvergetelijk verblijf in onze moderne en luxueus ingerichte appartementen, chalets en penthouses.  

Bekijk welke accommodatie het beste bij u past op: www.pure-resorts.nl/ehrwald/appartementen