Reisverhaal van Roger | "Geniet van de prachtige authentieke omgeving."

Roger (47) uit Ouderkerk aan de Amstel verbleef afgelopen januari voor een korte wintersport vakantie bij Oasis Les Portes du Soleil, samen met zijn vrienden. 

Uw leukste activiteit
"Afdaling van "le Mur". Deze piste zorgt altijd voor de gezonde spanning. Het is één van de 10 steilste pistes in de Alpen. De eerste 50 meter zijn het steilst. Pas nadat je de eerste 10 bochten gemaakt hebt kun je genieten van de mooie afdaling."

Afdaling van Le Mur

Afdaling van Le Mur | Reisverhaal van Roger
 

Uw mooiste plek
"Het complex is gelegen in een prachtige vallei die zich "in de lengte" uitstrekt, met de bergen aan weerszijden. Hierdoor ben je niet "ingeklemd" tussen de bergen maar heb je ook nog een weids uitzicht. Maak een wandeling vanuit het appartement en geniet van de prachtige authentieke omgeving."

Uw beste restaurant
"Les Cornettes in Chapelle d'Abondance is een heerlijk restaurant in authentieke Franse stijl. Het is een lekkere frisse wandeling vanuit de appartementen (5 min). Het is een echt Frans familierestaurant. De wijnkaart is een enorm boekwerk en er zijn mooie 3,4 en 5 gangen menu's met mooie Franse gerechten. Hier wordt nog echt getafeld met mooie/sterke verhalen, stevige wijnen en soort vanzelfsprekende kwaliteit."

Uw mooiste herinnering
"De prachtige uitzichten en veelzijdigheid van het gebied maakt dat je echt het gevoel hebt in de vrije natuur te skiën."

Uw tips voor vakantiegangers
"Probeer zeker een keer het hele "rondje" van Chatel via Avoriaz en terug via Morgins te skiën. Een unieke tocht!"

Uitzicht vanuit het appartement

Uitzicht vanuit het appartement | Reisverhaal van Roger