Reisverhaal van Demi | "De steiger bij het eiland oplopen gaf ons een heerlijk gevoel van rust."

Demi (24) uit Veenendaal bezocht in november 2019 Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort ter ere van haar moeders 50e verjaardag. Demi neemt je mee in de rust, luxe en de ruimte die de Zeeuwse kust biedt.

Uw leukste activiteit
"Heerlijk aan tafel genieten met een borrelplank en een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. Af en toe is het nodig om wat quality-time te hebben met het gezin. Oasis Punt-West was hier de ideale locatie voor. Mijn moeder heeft nog nooit zo mogen genieten van een spelletje 30 Seconds."

 
De Deluxe Villa | 6 Pers. die Demi boekte voor haar moeder.
 

Uw mooiste plek
"De steiger bij het eiland oplopen gaf ons een heerlijk gevoel van rust. Letterlijk even uitwaaien met een prachtig uitzicht. Het was nodig om elkaar goed vast te pakken, maar daar had niemand iets op tegen."

Uw beste restaurant
"Strandclub Zee kwam voor ons op het juiste moment om de hoek kijken. Na een koude strandwandeling even opwarmen bij de open haard met een kop chocolademelk.. Daar konden wij allen geen 'nee' tegen zeggen natuurlijk."

Uitzicht over Oasis Punt West, genieten.
 

Uw mooiste herinnering
"Het moment dat mijn moeder aan kwam rijden (zonder iets te weten) en uitstapte voor de ingang van het resort. Wij, als kinderen, hadden haar geen beter cadeau kunnen geven, dan een verblijf in een luxe villa aan het water, waarbij het hele nest voor een weekend weer compleet was. De tissues kwamen op dat moment goed van pas."

Uw tips voor vakantiegangers
"Een strandwandeling kan natuurlijk niet ontbreken, maar ook het prachtige natuurgebied rondom het resort is zeker iets om niet over te slaan."

De villa viel helemaal weg in de duinen en het gras.