Reisverhaal van Mark | "Surfen, powerkiten of suppen: er is altijd wat te doen"

Mark (27) uit Utrecht bezocht in februari 2020 Oasis Punt West Hotel & Beach Resort samen met vijf vrienden. De Brouwersdam stond centraal in het actieve weekend vol wind!

Uw leukste activiteit
"Zonder meer het vliegeren (ook wel powerkiten genoemd) op de Brouwersdam. We huurden enkele vliegers bij beachclub Natural High. Er was veel wind voorspeld, en die voorspelling kwam uit. Hakken in het zand, hangend aan de vlieger. Wat een ervaring, we stonden enkele uren op het strand en genoten daarna van een welverdiend biertje!"

 
Powerkiten op het strand bij de Brouwersdam
 

Uw mooiste plek
"Wij zijn allemaal enorme strandliefhebbers. Het komt dus vast niet als verrassing dat onze mooiste plek de Brouwersdam betreft. We proberen elk jaar minimaal 5 weekenden door te brengen op dit strand. Surfen, powerkiten of suppen: er is altijd wat te doen!"

Uw beste restaurant
"De relaxte sfeer en de mensen maken Natural High voor ons de ideale standtent. Naast het lekkere eten raak je hier ook niet uitgekeken in de winkel, zeker niet als je van (kite)surfen houd. Elke keer als we op de Brouwersdam zijn schuiven we hier aan voor een heerlijke burger, een glas wijn of een warme chocolademelk na een sessie kitesurfen!"

Kitesurfen op de Brouwersdam
 

Uw mooiste herinnering
"Toch wel de zonsopgang vanuit onze luxe villa aan het strand. Wij hadden het geluk dat we de slaapkamer hadden met uitzicht op het water. Als je dan de gordijnen open doet in de ochtend waan je je op een tropisch strand, écht heerlijk. Daarna genieten met z'n allen aan het ontbijt in de grote woonkamer en keuken. De perfecte uitvalsbasis voor een gezellig weekend!"

Uw tips voor vakantiegangers
"Als je Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort bezoekt, plan dan vooraf zeker een activiteit voor jouw gezelschap in bij Natural High. Ga blokarten, (kite)surfen of vliegeren!"

De sfeervolle Villa Deluxe