Geniet van een romantische vakantie aan zee

Zijn u en uw partner ook zo toe aan een romantisch vakantie of weekendje weg? Even helemaal alleen met zijn tweetjes en de zorgen van het dagelijks leven achter u latende. Wij bieden u met Oasis Punt-West de uitkomst!

Voor een heerlijk midweek of weekendje weg in eigen land is Oasis Punt-West in Zeeland de perfecte bestemming! Verblijf in een luxe hotelstudio aan zee, maak een wandeling over het strand en sluit uw dag af met een heerlijk diner aan zee! 

Weekendje weg 2 personen

Een romantisch weekendje weg beleeft u bij Oasis Punt-West in Zeeland. Hier vindt u namelijk alles wat u nodig heeft om samen van een luxe en ontspannen verblijf te genieten. Het luxe resort is ruim opgezet waardoor u tijdens uw verblijf geniet van veel privacy, rust en ruimte. Ook in de luxe en compleet uitgeruste, twee verdiepingen tellende, hotelstudio’s ervaart u dit gevoel. De luxe studio’s zijn namelijk gelegen op het eiland, midden in een baai. Hierdoor geniet u vanuit uw woonkamer of zonnige terras, onder het genot van een goed glas wijn, samen van een prachtig uitzicht over de duinen of het Grevelingenmeer!

In de ochtend wordt u wakker aan het meer en staat u bij het verlaten van de hotelstudio direct met beide voeten in het zand. Een heerlijke wandeling langs het water leidt u na het uitgebreide ontbijt dat op u staat te wachten in restaurant Brasserie Zeven. Na het ontbijt kunt u genieten van een romantische wandeling langs het strand, pittoreske Zeeuwse dorpjes bezoeken en uw dag afsluiten met een romantisch diner aan zee! Zoals het een goede hotelservice betaamd wordt uw accommodatie dagelijks schoonmaakt, uw handdoeken vernieuwd en uw bed opgemaakt! Het enige dat u hoeft te doen is genieten van uw romantische weekendje weg!

Uw vakantie met partner: 

  • Unieke locaties
  • Luxe faciliteiten
  • Culinair genieten