• Luxe accommodaties
  • Bijzondere locaties
  • Natuurlijke omgeving
  • Ruimte en comfort
  • Unieke beleving

Uw vakantie tijdens de vakantieperiodes

Wat is een beter moment om op vakantie te gaan dan tijdens de vakantieperiodes en feestdagen. Uw kinderen hebben schoolvakantie en uzelf bent vrij van werk. Onze prachtige resorts zijn gelegen op unieke locaties. Daarnaast kunt u kiezen om in eigen land op vakantie te gaan, maar kunt u ook naar Frankrijk of Oostenrijk rijden. Pak daarom uw koffers direct in en geniet van top tot teen op één van onze resorts. 

U geniet in het voorjaar van de bloeiende natuur op Oasis Punt-West, u beleeft in de zomer een ultieme zon-, zee- en strandvakantie op onze resorts aan de kust, u maakt in de herfst een wandel- en fietstocht door de prachtige landschappen die elke locatie te bieden heeft of u zoekt tijdens de wintermaanden de warmte op in de heerlijke wellness faciliteiten op onze resorts na een avontuurlijke dag skiën in Europa's grootste skigebied 'Les Portes du Soleil'. Welk seizoen u ook kiest, u beleeft gegarandeerd een vakantie om nóóit te vergeten op onze resorts. 

Wanneer gaat u op vakantie?

Luxueus genieten, in alle rust en ruimte

De verschillende luxe resorts bieden unieke strandvilla’s, vakantiehuizen, hotelstudio’s en appartementen aan om heerlijk in te verblijven voor gezelschappen van 2 tot 10 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, waardoor u geniet van het comfort van thuis, maar toch het échte vakantiegevoel beleeft. Wat is voor u de definitie van een topvakantie? Beslis het zelf en geniet van uw welverdiende vakantie!

Om het gezelschap tijdens de vakantie compleet te maken verwelkomen wij op verschillende resorts ook uw trouwe huisdier. Deze wilt u natuurlijk niet thuis achterlaten. Maak prachtige wandelingen door het bos, over het strand, door de duinen of langs het water. Uw huisdier zal u eeuwig dankbaar zijn voor de mooie ervaring. Neem contact op met onze medewerkers om te controleren of uw huisdier mee mag en om uw vakantie inclusief huisdier te boeken.