Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Indian Summer

Ga op vakantie in september


Heb je deze zomer niet de kans gehad om op vakantie te gaan of wil je tijdens je vakantie de drukte vermijden? Wij hebben de oplossing: ga op vakantie in september! De maand september is de ideale tijd om tijdens uw vakantie activiteiten te beoefenen en te genieten van rustige, gerenommeerde resorts. In Frankrijk blijven de weersomstandigheden in september goed, het is wat wij Indian Summer noemen!

En altijd de Oasis+ diensten:

  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Handdoeken worden verstrekt
  • Eindschoonmaak inbegrepen
  • Welkomstmand met lokale producten
  • Vertrek om 17.00 uur op zondag
  • Gratis WiFi
  • Zwembadverwarming inbegrepen

5 goede redenen om in september op vakantie

Indian Summer


De maand september staat bekend om zijn over het algemeen goede weersomstandigheden. Daarom noemen wij deze tijd van het jaar ‘Indian Summer’! Flamboyante zonsondergangen, zonnige dagen, aangename temperaturen... Alle ingrediënten komen samen om de perfecte cocktail te creëren voor een geslaagde vakantie.

Goedkopere verhuur


Het hoogseizoen in de zomer is voorbij en de prijzen voor toeristische accommodaties dalen. Dit is de perfecte gelegenheid om langer op vakantie te gaan! Geniet een week of zelfs twee weken van een zonnige en rustige bestemming.

Onbeperkte activiteiten


In september zijn veel activiteiten nog toegankelijk en brengen feestelijke evenementen Franse bestemmingen tot leven. Op het programma: een dagje relaxen in de zon, boomklimmen, pretparken, wandelen of de stad verkennen, rondleidingen, relaxen aan het zwembad of in de jacuzzi... Het zal je tijdens je vakantie niet ontbreken aan inspiratie om nieuwe dingen uit te proberen in september!

Rustige bestemmingen


De lange schoolvakanties zijn voorbij en de kinderen zijn weer naar school, hun ouders op weg naar kantoor. Toeristische bestemmingen lopen leeg om plaats te maken voor koppels zonder kinderen en groepen vrienden! U kunt in het restaurant dineren zonder 3 dagen van tevoren te reserveren, u kunt alle activiteiten beoefenen die u wilt, u zult gemakkelijker een parkeerplaats vinden... Het is het goede leven!

Het beste rendement ooit


De periode van terug naar school is vaak deprimerend: het is het einde van de zomer, de terugkeer naar kantoor en de dagen worden korter... Het is nu of nooit om het lot af te wenden door van deze maand september een uitzonderlijke terugkeer naar school te maken . Trakteer uzelf op een paar dagen ontsnappen op een unieke bestemming. Bonus: je kunt gebruind terug naar je werk komen!