Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Juni-aanbieding: 25% korting bij een verblijf van een week in juni!

 

Zoveel goede redenen om in juni op vakantie te gaan

Juni is een ideale maand om aan de Atlantische kust te verblijven, de temperaturen zijn zeer aangenaam en er is nog tijd om te genieten van het strand en de winkels zonder de zomerdrukte.

Trakteer uzelf nu op een onvergetelijk uitje in onze residentie en profiteer van 25% korting op een verblijf van een week in juni.

Kies de villa die het beste bij u past, Acacia, Sophora of Sequoia, afhankelijk van uw behoeften of wensen en breng een ontspannen vakantie door aan de Atlantische kust.

 

Waarom kiezen voor Oasis les Jardins?

  • Een betoverende omgeving: Gelegen in het hart van weelderige vegetatie, is Oasis les Jardins een ware oase van rust waar de natuur comfort en moderniteit ontmoet.
  • Uitzonderlijke accommodatie: Onze villa's met privézwembad bieden al het comfort dat nodig is voor een ontspannen verblijf.
  • Gevarieerde activiteiten: Of u nu wilt ontspannen bij het zwembad of de omliggende wandelpaden wilt verkennen, er is altijd wel iets te doen.
  • Lokale gastronomie: Geniet van heerlijke gerechten bereid met verse producten door lokale restauranthouders. Vis, zeevruchten, een genot.

Aanbiedingsdetails:

Het aanbod is geldig voor een verblijf geboekt vóór 15/06/24, voor een aankomstdatum tussen 1/06/2024 en 29/06/2024. 22 juni is de laatst mogelijke aankomstdatum om van het aanbod te profiteren. 

 

Mis de kans niet om een ​​onvergetelijke ervaring te beleven tegen een uitzonderlijke prijs.

Boek nu uw verblijf en dompel uzelf onder in de luxe en rust van Oasis les Jardins. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen voor een zeer verkwikkend verblijf.