Oasis Les Jardins | Les Sables d'Olonne, Vendée

Pinksteren - All inklusive offer

Pinksteren bij Oasis Les Jardins

Geniet van de eerste warme dagen nabij de Atlantische kust tijdens Pinksteren. Een ontspannend weekend weg samen het met gezin, vlak bij de Atlantische kust en weg van alle drukte. Oasis Les Jardins maakt van uw Pinksterdagen een onvergetelijke ervaring, zelfs tijdens een kort verblijf. Boek nu uw vakantie met Pinksteren en verblijf in een villa met privé-zwembad in de Vendée.

Wij hebben een waanzinnige aanbieding voor u gereserveerd, inclusief het eerste ontbijt van uw verblijf en een late check-out om 17.00 uur, zodat u er langer van kunt genieten! Wacht niet langer en boek uw verblijf tegen de beste prijs bij Oasis.

Waarom Oasis Les Jardins?

  • Ruime villa's met privé zwembad
  • Gelegen nabij de Atlantische oceaan
  • Luxe faciliteiten en restaurant
  • Sfeervol Les Sables d’Olonne
 

Pinksteren bij Oasis Les Jardins

Geniet van de eerste warme dagen nabij de Atlantische kust tijdens Pinksteren. Een ontspannend weekend weg samen het met gezin, vlak bij de Atlantische kust en weg van alle drukte. Oasis Les Jardins des Sables d’Olonne maakt van uw Pinksterdagen een onvergetelijke ervaring, zelfs tijdens een kort verblijf!

Het weekend-arrangement

Het weekendarrangement bij Oasis Les Jardins is inclusief ontbijt op de eerste ochtend van uw verblijf. Geniet van een zorgeloos en ontspannen weekend weg in Frankrijk tijdens Pinksteren. Alles is inbegrepen bij het weekend-arrangement. Wij zorgen voor alles, opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken en zelfs schoonmaak bij vertrek.  Op deze manier heeft u alle tijd om de omgeving van Les Jardins des Sables d’Olonne ontdekken!