Familie vakanties

Op zoek naar het perfecte uitje voor een onvergetelijke familievakantie? Zoek niet verder dan Oasis les Jardins! Gelegen in het hart van een betoverend landschap, biedt Oasis les Jardins een onvergelijkbare vakantie-ervaring voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en kostbare momenten samen.

Uitzonderlijke accommodatie voor uw familievakantie

Gelegen in een schilderachtige omgeving, biedt Oasis les Jardins een scala aan accommodaties voor alle behoeften, met of zonder zwembad, met of zonder jacuzzi, en zelfs een groter aanbod voor degenen die meer faciliteiten willen. Met moderne faciliteiten en premium services voelt u zich zeker thuis, maar beter nog, vanaf het moment dat u aankomt.

Voor de kleintjes voorzien wij u (tegen een extra vergoeding) van alle benodigde apparatuur; zoals het babybedje, kinderstoel en box.

Uw volgende gezinsbestemming

Aan activiteiten geen gebrek bij Oasis les jardins! Of u nu wilt ontspannen bij het zwembad, de omliggende wandelpaden wilt verkennen of wilt deelnemen aan leuke activiteiten voor het hele gezin, er is voor elk wat wils. Kinderen zullen zich vermaken in de speeltuin met het minisportveld en de minigolfbaan waar ze nieuwe vriendjes kunnen maken.
Voor buitenliefhebbers kun je gemakkelijk het strand bereiken om daar prachtige kastelen te bouwen of gezinsactiviteiten plannen zoals boomklimmen bij de Grand Défi, een bezoek aan de Zoo des Sables d'Olonne of puzzels oplossen bij de 'Ylium Escape Game'.

En omdat we weten dat reizen als gezin soms lastig kan zijn, regelen wij alles. U hoeft uw huishoudlinnen niet in uw koffers te stoppen, uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst, de handdoeken worden in uw villa achtergelaten en u hoeft bij vertrek niet aan de schoonmaak te denken, daar zorgen wij voor. ook bezetten.