Laadpalen Vakantiepark Punt-West

Heeft u een elektrische auto en wilt u graag de wonderlijke wereld bij Punt-West ontdekken? Dan is dat vanaf heden mogelijk op ons vakantiepark.
Oasis Punt-West denkt namelijk duurzaam met u mee en biedt u daarom 8 laadpalen aan op de parkeerplaatsen die bij het resort horen. Zo kunt u dus lekker genieten van een oase van rust en kalmte, terwijl uw auto voor u wordt opgeladen. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk aspect binnen het resort. Het resort met bijbehorende vakantiehuizen en faciliteiten staan bekend om de ecologische opzet waarbij gebruikt wordt gemaakt van natuurlijk materiaal. Denkt u hierbij aan hernieuwbare energie en plantaardige daken als enkele voorbeelden binnen Oasis Punt-West. Denk daarom niet langer na en boek uw verblijf in onze luxe strandvilla’s of hotelstudio’s.

 
Boek uw verblijf op vakantiepark Punt-West
 

Bijzondere omgeving middenin natuurgebied

Als u kijkt naar de omgeving binnen en buiten resort Oasis Punt-West kunt u begrijpen dat wij verliefd zijn op de prachtige natuur waarin de wonderbaarlijke flora en fauna hun leven leiden. Direct gelegen aan het Grevelingenmeer en omringd door witte stranden geniet u van al het pracht en praal. Vanuit Punt-West kunt u geweldige wandel- en fietstochten maken, opzoek gaan naar zeehonden met zeehonden excursies of gewoon lekker met uw eigen boot of sloep varen en vervolgens aanmeren als u een watervilla boekt. Uiteraard kunt u ook heerlijke (avond)strandwandelingen maken om even lekker uit te waaien, valt er genoeg te beleven voor uw kinderen en kunt u uw hond lekker rond laten rennen op de fijne zandstranden. Daarnaast staan wij in sommige vakantiehuizen zelfs uw huisdier toe. Voor iedereen is er wel wat te beleven bij resort Punt-West.

Bekijk op het park